Így tartsd meg az EatSlimPro Lifestyle programot a nyaralás alatt is

Így tartsd meg az EatSlimPro Lifestyle programot a nyaralás alatt is

Végre megérkezett az igazi nyár, vele együtt pedig a sokat emlegetett strandszezon. Akár a vízparton, akár egy városnézéssel pihennéd ki a mindennapok fáradalmait, nagyon fontos, hogy az életmódváltást a nyaralás idejére se függeszd fel. Tudjuk jól, hogy erős a kísértés, ám sose feledd, hogy csak akkor érsz el eredményt, ha végig kitartasz a célod mellett.

Tudatos étkezés az EatSlimPro fehérjetermékeivel – nyaralás idején is

Annak érdekében, hogy be tudd tartani a mentorod útmutatásait és az EatSlimPro Lifestyle program aktuálisan rád vonatkozó előírásait, elengedhetetlen, hogy a nyaralás idejére is magaddal vidd a program egyik alappillérét jelentő fehérjetermékeket. Attól függően, hogy a diéta program mely fázisában vagy, napi 2-5 db édes vagy sós fehérjetermékre lesz szükséged. Nemcsak a nyári meleg miatt, hanem a fogyásod érekében is nagyon fontos odafigyelned a rendszeres folyadékbevitelre: napi 3-3,5 liter folyadékkal támogathatod a diétádat.

EatSlimPro diéta nyaralás alatt is

Ne maradjon el a vitamin- és ásványi anyag pótlás

Bizonyára már te is tudod, hogy számos más élelmiszer mellett a tejtermékeket és a gyümölcsöket is mellőznöd kell az EatSlimPro LifeStyle program fogyási szakaszában (1-2. fázis). Mivel jelenleg ezek által nem tudod bevinni a szervezeted számára nélkülözhetetlen nyomelemeket, vitaminokat, és ásványi anyagokat, étrendkiegészítőkkel kell őket pótolnod. Igazán nem sok helyet foglalnak, így amikor nyaralni készülsz, ezeket se felejtsd el bepakolni a bőröndbe! 😉

nyaralás alatti vitaminpótlás

Nyaralás alatt sem éri meg csalni!

Ha jelentkeztél hozzánk és belevágtál az EatSlimPro Lifestyle programba, biztosan te is eljutottál arra a pontra, hogy változtatni szeretnél: büszkén köszöntenéd a bikiniszezont, elégedetten és boldogan néznél tükörbe, és szeretnéd visszakapni az álomalakodat. Mindez LEHETSÉGES, de eltökéltnek kell lenned! Hidd el, mi is pontosan tudjuk, milyen érzés lemondani az addig imádott péksüteményekről, fagyikról, szószokban tocsogó sült krumplikról, a cukrozott üdítőkről és a nassolnivalókról.

Azonban, ha csalsz, és nyaralás alatt egyszerűen nem veszed figyelembe a mentorod tanácsait, akár tönkre is teheted az addig elért eredményeidet. Amikor a szervezeted ketózisban van, nagyon érzékenyen reagál a szénhidrátokra. Egy strandon elfogyasztott hotdog vagy egy sör teljesen kidobhat a ketózisból, és újabb 2-3 napot vesz igénybe, mire a szervezeted visszaáll a zsírégető üzemmódba. Ne vesztegesd az idődet!

ne csalj a diétával nyaralás alatt

Életmódváltást támogató mozgás

Ne feledd, hogy az EatSlimPro Lifestyle program alatt nem KELL intenzív edzést folytatnod annak érdekében, hogy megszabadulj a plusz kilóktól. Ám, ha mégis egy kis mozgásra vágynál, a szervezeted megköszöni a befektetett energiát. Vízparti nyaralás idején próbáld ki az úszást! Az úszás szinte minden izmot megdolgoztat: folyamatos erőkifejtés, rugalmasság és ellazulás koordinációja, amellyel az egész tested tónusát uralod. Nem terheli meg az ízületeidet, hiszen a víz leveszi róluk a gravitáció nyomását. Kiváló stresszoldó mozgásforma, ami segít neked kiüríteni az elmédet.

mozgás nyaralás alatt

Ezt tartsd szem előtt!

Lehetséges, hogy már nem ez az első, de nem is a második próbálkozásod arra, hogy lefogyj. Belegondoltál már, hogy ezek a kísérletek miért fulladtak kudarcba? A változásod előtt egyedül te jelentesz akadályt: ha nem akarod eléggé, ha nem vagy elég kitartó és csak ímmel-ámmal követed a mentorod tanácsait, most sem fogsz eredményt elérni. Egy egyszerű döntési helyzet előtt állsz: szeretnél újra felszabadultan tükörbe nézni?

Ha a válaszod IGEN, engedd meg, hogy mentorcsapatunkkal támogassunk téged!

Vélemény, hozzászólás?