Kíváncsi vagy, hogyan szabadulhatsz meg éhezés nélkül akár 15 kg súlyfeleslegtől 12 hét alatt, akkor is ha 40 év feletti elfoglalt nőként úgy érzed, hogy semmire nincs időd?

Most újra csatlakozhatsz a 12 hetes EatSlimPro Elit Alakulat programhoz Ágics Viktóriával, akinek a segítségével már többszáz nő érte el a vágyott álomalakját az elmúlt 3 évben.

Mondd, magadra ismersz az alábbiakban?

E

Gyakran vagy levert, fáradt, enervált és rosszkedvű. Nincs kedved emberek közé menni, mert szégyenled, ahogy kinézel. Utálod, ahogy méregetnek és összesúgnak a hátad mögött.

E

Rettentően frusztrál, hogy tele a gardróbod jobbnál jobb ruhákkal, de egyik sem jön fel rád, vagy nem úgy áll rajtad, ahogy szeretnéd. Annak meg már a gondolatától is lever a víz, hogy fürdőruhában mutatkozz mások előtt.

E

Már mindenféle diétát kipróbáltál, de semmi nem nyújtott tartós megoldást, hiszen mindig visszaszöktek a leadott kilók.

E

Azt érzed, hogy a párkapcsolatod romokban, nem vagy már az a kívánatos nő ebben a testben, a párod sem úgy közeledik már feléd, ahogy régen.

E

A túlsúly már az egészségedet is kikezdte. Kínzóan fáj a derekad, be vannak gyulladva az izületeid, a háziorvosod pedig már azzal fenyeget, hogy ha sürgősen nem változtatsz az életmódodon, akkor hamarosan cukorgyógyszert ír fel neked.

E

Valami folyamatosan hiányzik ahhoz, hogy elérd a célod és úgy érzed, te egyedül nem vagy elég erős a kihíváshoz.

Úgy sejtem nem így szeretnél tovább élni…

Mégis hogyan tudnál kimászni ebből a gödörből?

Ha azt érzed, elfogyott az energiád, már nem bírsz egy újabb diétába vagy életmódváltásba belevágni, egyszerűen nem megy…

Pedig te mindent megtettél eddig is, csak hát a család, a munka, a gyerekek mellett ennyire voltál képes… 

Feszít belülről az érzés, hogy valamit biztosan rosszul csináltál, hiszen nem jött az az eredmény, amit ígértek neked…

Ostorozod magad, amiért nem bírtad megállni, hogy végig kitarts a diéta mellett…

A megoldást egy másik Nő fogja tudni a kezedbe adni – aki 42 évesen, 4 hónap alatt 2 kisgyerek mellett fogyott le 20 kilót

Valaki, aki saját bőrén tapasztalta meg mindazt, amit most te is átélsz.

Valaki, aki pontosan tudja, hogy a sikeres eredményhez egy részletesen kidolgozott rendszerre, útmutatásra és stabil támogatásra van szükséged

Valaki, aki már végig ment azon az úton, aminek a kapujában most te is állsz, így ismeri annak minden momentumát.

Valaki, aki már több száz hozzád hasonló csodálatos nőnek segített elérni, hogy abban a testben élhessen, amire oly régóta vágyott.

Valaki, aki tudja, hogy neked is sikerülni fog. Aki 100%-osan bízik benned.

ÚGY ÉRZED, TE EHHEZ NEM VAGY ELÉG ERŐS?

Változtassuk meg együtt az étkezéshez való hozzáállásodat, a szemléletedet és a képességedet arra, hogy hallgass a testedre és annak jelzéseire!

Ágics Viktória vagyok, az EatSlimPro Lifestyle megalapítója és vezető mentora.

42 évesen 4 hónap alatt több, mint 20 kiló súlyfeleslegtől szabadultam meg mondhatni lazán-könnyedén. Amellett, hogy 5 ruhaméretet csökkentem, ami még fontosabb: sokkal energikusabb, felszabadultabb, magabiztosabb lettem.

Azóta eltelt lassan 4 év és az új, sokkal tudatosabb étkezési szokások elsajátításával és az életembe való beépítésével könnyen tartom a súlyomat, nem alakult ki jojo effektus.

Kialakítottam egy olyan hatékony fogyásprogramot, ami figyelembe veszi a fogyni vágyók nemét, korát, genetikáját és életvitelét is, így maximálisan személyre szabott.

Azoknál a hölgyeknél is tökéletesen működik, akik hozzám hasonlóan pajzsmirigy alulműködéssel élnek, vagy inzulinrezisztenciával küzdenek.

Elkötelezett híve vagyok ennek a programnak és életfeladatomnak tartom, hogy a tapasztalataimat megosztva minél több Nőnek segítsek a vágyott álomsúly és egyben egy
ÚJ ÉLETMINŐSÉG elérésében és megtartásában.

Mi az, amit az EatSlimPro Elit Alakulat Program
által nyújtok neked?

A 12 hét alatt akár 15 kg túlsúlytól is megszabadulhatsz a támogatásommal, mindezt úgy, hogy egy percig
sem fogsz éhezni!

Mindenhonnan arányosan fogsz fogyni, úgy, hogy közben folyamatosan javul a testösszetételed
(a zsír és az izom aránya)

Segítek, hogy a 12 hét elteltével egy új, boldogabb, energikusabb és büszke Éned nézzen vissza rád a tükörben.

Nem mindenkinek való az EatSlimPro Elit Alakulat Programja!

Elsősorban olyan 40 év feletti hölgyek jelentkezését várom,

akik már sokféle módszert kipróbáltak korábban, és szenvednek az állandó jojo effektustól, így most már végleges megoldást keresnek és egy életre szeretnének búcsút inteni a súlyproblémáknak

akik készen állnak elköteleződni erre a 12 hétre, maximálisan elszántak a változásra és akikben megvan a kellő kitartás a céljaik eléréséhez.

Fontos, hogy az EatSlimPro Elit Alakulat programra csak korlátozott számban tudok jelentkezéseket elfogadni, és a jelentkezéseket el fogom bírálni.

Ha elfogadod a segítségemet, annak az lesz az eredménye, hogy 12 hét után

N

végre 4-5 ruhamérettel kisebb, csinos, testhezálló ruhákat hordhatsz majd

N

a kedvenc üzleteidben is találsz ruhát magadnak és nem néznek ki a butikban az eladók

N

ismét lesz kedved és energiád sportolni, és fesztelenül érzed majd magad a testhezálló futónadrágban és ujjatlan trikóban

N

nem kell többé takargatnod magad a strandon, hanem büszkén vonulhatsz végig bikiniben a parton és bezsebelheted az irigykedő pillantásokat 

N

a párod szeme újra csillogni fog, minden nap elmondja majd, hogy olyan, mintha új „csaja” lenne. Ebben az „új testedben” te is jobban meg tudod majd élni a nőiességedet és át tudod adni magad az élvezeteknek.

Tedd meg az első lépést most! A többiben segítek Neked!

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 45 perces telefonos konzultációra, és személyreszabott tervrajzot kapsz tőlem a fogyási céljaidhoz!

Mit érdemes tudnod erről a konzultációról?

Z

A 45 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes.

Z

 A teljes 45 perc rólad szól.

Z

Nem akarok neked eladni semmit.

Z

Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét.

Z

A konzultáció jelentkezéshez kötött.

Mit érdemes tudnod erről a konzultációról?

Z

A 45 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes.

Z

 A teljes 45 perc rólad szól.

Z

Nem akarok neked eladni semmit.

Z

Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét.

Z

A konzultáció jelentkezéshez kötött.

Válaszd ki az időpontot a naptárban, majd az időpont lefoglalása után válaszold meg a következő oldalon a kérdéseket!

Kérdések, amik talán benned is felmerültek most

„Ez a 45 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?”

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet, és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nincs tisztánlátásod sem a fogyási céljaiddal kapcsolatban.

Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést önmagaddal és az egészségeddel kapcsolatban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül tudsz döntést hozni a folytatásról.

„Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?”

A konzultációra kérlek csak akkor jelentkezz, ha megvan a belső motivációd a változásra, ha valóban elszánt vagy arra, hogy belevágj, és úgy érzed megvan benned a kellő kitartás a céljaid eléréséhez.

Kérlek ne jelentkezz, ha csak annyit érzel, hogy „de jó lenne lefogyni”.

Mit mond rólam, aki már együtt dolgozott velem?

| Birkás Rebeka |

„Aki azt mondja, hogy létezik szenvedés nélküli diéta az hazudik. Vikivel mikor először leültem átvenni a programot, kertelés nélkül, kerek perec közölte velem, hogy nem lesz könnyű, de ha odateszem magam sikerülni fog… és így is lett. Az első három hét pokolian nehéz volt utána viszont annyira megszokottá és rutinszerűvé vált a diéta, hogy el se tudtam képzelni a napjaimat nélküle. A mérleg nyelve pedig minden alkalommal új lendületet adott, jelenleg -20 kg-nál tartok, de az utolsó kilók még hátra vannak. Csak ajánlani tudom az EatSlimPro programot, sok mindennel próbálkoztam, de ennyire követhető és személyre szabott diétával még nem találkoztam.”

| Tichy Edit |

„Több diétát kipróbáltam már, de sajnos, nem voltam elég kitartó. Az EatSlimPro-val 2020. januárjában ismerkedtem meg Viki által. Amint belevágtam, azonnal elindult a súlycsökkenés, ami a mai napig tart. Közel 8 hónapja kezdtem bele a programba és -39 kg fogyásnál tartok. Életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam a programba, csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy nagyon könnyen betartható, éhezés nélküli diéta, ami könnyen beilleszthető a hétköznapokba. A program kapcsán jöttem rá arra is, hogy milyen fontos szerepet játszik és milyen nagy segítséget nyújthat egy jó mentor, aki tanácsokkal, praktikus ötletekkel, dicsérő és motiváló szavakkal kíséri a néha azért nem könnyű életmódváltás útját. Viki ilyen mentor, nagyon sokat köszönhetek neki. Nélküle nem biztos, hogy meg lett volna a kitartásom, és le tudtam volna küzdeni a kételyeimet. Viki, köszönöm neked és az EatSlimPro programnak, hogy alapjaiban megváltozott az életem, óriásit nőtt az önbizalmam és kiszínesedett a világom!”

| Janovics Angéla |

„2019. november közepén kezdtem bele a diétába és 3 hónap alatt 18 kilót fogytam, amit azóta is tartok. Korábban semmilyen más módszerrel nem tudtam ezt elérni, és nagyon sokat jelentett nekem Viki folyamatos támogatása, mindig pozitívan és segítőkészen állt mellettem. Én szívből ajánlom ezt a programot minden formálódni vágyónak.”

| Francisco Edina |

„Naponta szembesülök a tükörbe nézve, hogy IGEN, megcsináltam, nagyon jól érzem magma a bőrömben. Ez a diéta teljesen megváltoztatta az életemet. Valóban átnevelt. Megváltozott az étkezésem, ami a korábban kipróbált diéták után nem igazán sikerült, így a leadott kilók mindig lassacskán visszakúsztak. Ez a program megtanított arra, hogy egészségesen is lehet finom ételeket enni úgy, hogy fittnek, jóllakottnak, egészségesnek érzem magam, és mindezt úgy, hogy nincs hiányérzetem, nem áhítozom másra. Ez egy fantasztikus érzés. Köszönöm Viki a sok segítséget, a bátorító szavakat!”

| Bezzeg Brigitta |

„Egyszer vala egy leány,
Alakján nem volt „hiány”.
Tenni akart ellene,
S lett is rá ellenszere. Hát
Lelkesen nekiállt,
Imádta, amit csinált!
Mentora volt mentsvára, ki
Pontosan instruálta.
Régen vala „Az” a lány, már
Orvosolta hibáját:
Alakja, bőre ragyog!
Járnak is csodájára nagyon!
Óhaja valóra vált:
Dundiból csinossá vált.
Örömét megosztotta a Mentora
Népes közösségi oldala.
Támogatták nyakra-főre,
Életét vitték egyre, egyre előre,
S ezt ő szívből ezerszer megköszönte!!!”

| Berényi Zsuzsa |

„Viki, örülök, hogy a sok sikertelen alakformáló próbálkozásom után megismerkedtem Veled és az Eatslimpro Lifestyle programjával! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mivel 4 hónap alatt közel 22 felesleges kilótól szabadultam meg! Másfél év után is tartom a súlyom és remekül érzem magam! Nagyon sokat segítettél, a nehezebb napokban is fogtad a kezem! Bármikor bizalommal fordulhattam Hozzád!!!! Nagyon hálás vagyok és mégegyszer köszönöm Neked!”

| Köteles Sándor |

„2019. októberében döntöttem úgy, hogy életmódot kell váltanom, mert már nagyon nehézkes volt a mindennapi élet a magas testsúlyom miatt. Korábban nagyon aktív életet éltem, sokat sportoltam, de a rendszertelen életmód, a sok munka és összevissza étkezések hatására sikerült 116 kg-ot elérnem és már a cipő felvétele is komoly kihívást jelentett.
A programban az tetszett, hogy az egyszerű szabályokat könnyű volt a mindennapi életben bevezetni és követni.
A programról nagyon részletes leírás van, ami alapján önállóan is simán elboldogul az ember, de kérdés esetén szinte mindig azonnal válaszol, irányt mutat Viki akár telefonon akár messengeren is.
A termékeket mindenhova tudom magammal vinni, elkészítésük egyszerű.
Az elején nagyon gyors látványos a súlyvesztés, ami újabb és újabb lendületet adott a szabályok szigorú betartására. Természetesen idővel lassul a fogyás üteme és vannak platók, de ha az ember betartja a programot, akkor nem áll meg a folyamat.
Február közepére sikerült 87 kg-ra fogynom, így összességében 29 kg-tól szabadultam meg. Sok ismerősöm alig ismert fel és újra jól esik a sportolás.
Futottam már idén félmaratont és most készülök a maratonra. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre rengeteget javított az életminőségemen és az önbizalmamon.”

| Tóth Gábor Tamás |

„Ágics Viki alapító mentorral baráti a kapcsolatom. Volt szerencsém látni, hogy az általa elképzelt vízió hogyan válik valósággá és hogy mennyire hiteles abban, amit képvisel. Makacs férfiként először a sportolás felé fordultam, azt gondoltam, ez elegendő lesz ahhoz, hogy 8-10 kg-tól viszonylag gyorsan megszabaduljak – hát nem így történt. Közben fél szemmel követtem az EatSlimPro-t kipróbáló emberek eredményét és végül rászántam magam én is – kiderült, ezt a programot nekem találták ki . Az életemben ugyanis mindent mérek és excel táblázatban vezetek, amibe pont bele tudtam illeszteni az EatSlimPro-t. Az étrendemet egy táblázatba véstem fel, ami aztán a hűtő falára kifüggesztve segítette tartani a fókuszt. A Vikivel közös találkozások alkalmával pedig izgatottan vártam a mérést, hogy hol állok és persze az ösztönzést/bátorítást, amit ilyekor Vikitől kaptam. Eredmény? 2 hónap alatt -9,6 kg, amelynek köszönhetően jobban megy a futás, amit szintén mérek – így nemrég lefutottam életem első félmaratonját, és ez még csak a kezdet. A program számomra bizonyított, hogy ha lesz az életemben kevésbé fegyelmezett időszak, akkor ehhez mindig fogok tudni fordulni. A kilók lementek, de mégis több lettem: egészségtudatos életmóddal gyarapodtam, amely alapja annak, hogy a májusban megszületett kisfiammal és a családommal minél több életteli percet töltsek.”

| Nagy Bea |

„Na ha valaki, akkor én voltam az, aki csak húztam-halogattam az életmód váltást és a vele együttjáró fogyást. Vikit ezer éve ismerem, tudtam az ő saját fogyásához vezető útjáról, személyes sikeréről és ez rám is nagyon inspirálóan hatott. Nálam is eljött az a pont amikor azt mondtam elég a kilóimból, nincs kifogás, jól akarok kinézni, egészséges és csini szeretnék lenni!

Viki és az ő EatSlimPro Lifestyle programja segítségével 9 hónap alatt 35 kg -ot fogytam le, ami nagyon látványos, és egyszerűen frenetikusan érzem magam a bőrömben!! Nagyon jó érzés egészségesnek lenni és csinosnak látni magam.

Mint minden fogyókúra, ez is lemondással is jár. Mégis azt kell mondjam, hogy nem is akkora lemondás, max a program eleje, az első 5 nap, amikor méregteleníteni kell.

 

Én világ életemben nassolós voltam. Mindig kellett a kis csoki, süti, chips, és még erről sem kellett lemondanom itt, mert vannak az EatSlimPro termékek között chipsek, pudingok, smootiek, palacsinták, sütik, nápolyik szóval minden, mi szem-szájnak ingere ?

És ami a legfontosabb, hogy hiteles és támogató mentorom volt Viki személyében, aki a program teljes ideje alatt ott volt velem, támogatott, buzdított, őszintén elmondta a véleményét, tanácsot adott. Viki számára ezek az értékek fontosak, és elengedhetetlenek, ezeket „neveli” mentortársaiba is és bátram merem állítani, hogy jó kis csapatot épített fel.

Csak ajánlani tudom Vikit és az ő EatSlimPro Lifestyle programját mindenkinek, aki „új” életet szeretne kezdeni, és kívánom, hogy a program befejezése után azt mondják majd a tükörképüknek, amit én is: „csini vagy anyukám”

Csak hálás tudok lenni Neked Viki, és KÖSZÖNÖM!”

| Vas Gabriella |

„Túlsúllyal élni nem a legvidámabb dolog. Soha nem tudtam és nem is akartam elfogadni ezt a helyzetet és megbarátkozni a tükörből visszanéző énemmel.

Ezer és egy diétát próbáltam, de tartós eredményre még a kitartásom ellenére sem vezetett egyik sem. Egyre nehezebben kezeltem a sok eredménytelen próbálkozást, egyre zárkózottabban éltem. Régi, elnyűtt ruhákban jártam, nem szerettem újakat vásárolni. Megrémítettek a ruhaméretek

Hosszú évekig nem voltam hajlandó fürdőruhát felvenni.

Lemaradtam egy sor kiváló lehetőségről, barátokkal eltöltendő közös programokról. Mivel a túlsúlyom és ez által az önbizalomhiányom kézen fogva jártak, így a konditermek és edzések világa sem vonzott egy cseppet sem. Arról már nem is beszélve, hogy még a hétköznapi mozgásformák is kimerítőek voltak számomra, mint a lépcsőzés, pár méternyi séta, cipőhúzás és még sorolhatná…

Egyre csak kerestem a számomra megfelelő diétát, de mindig és mindig kevesebb bizalmat fűztem hozzá. Már majdnem feladtam…

Aztán egy nap egy közösségi oldalon megláttam egy ismerősön fotóját, aki megdöbbentő átalakuláson ment keresztül. Csak néztem, néztem… és szinte nem hittem a szememnek.

Azonnal kapcsolatba léptem vele…

Úgy éreztem talán ez az utolsó szalmaszál, amiben még meg kell kapaszkodnom. Innentől kezdve már csak jó döntéseket hoztam azzal, hogy egy pillanatig sem halogattam a dolgot, kértem elérhetőséget és felvettem a kapcsolatot mentorommal. Amint beszélgetni kezdtünk, rögtön tudtam, hogy ez lesz az én utam, hogy megszabadulhassak régi énemtől.

Döntöttem és belevágtam. Az elhatározás meghozta a nagy átváltozást számomra is…

Mindössze 3 hónap alatt közel 20 kilóval és 4 ruhamérettel könnyebben élek.

Néhány kiló még hátra van, de vígan és könnyedén tudok megválni tőle és tudom, hogy soha többé nem kell magamon cipelnem fizikailag és lelkileg a régi súlyom terhét.

Ez a program az életem részévé vált, hiszen nem diétázom! Egyszerűen csak életmódot váltottam, és ez az, ami garantálja a hosszú távú sikert.

Ma már „barátaim” körében üdvözölhetem a tükröt és a fürdőruhákat is.

Viki, hálásan köszönöm a támogatást, biztatást és az összes pozitív megerősítést, amit kaptam a program során.”

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosár üresVissza a termékekhez

    Ez a weboldal sütiket használ.

    Tájékoztatunk, hogy a weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.