Félúton a siker felé – Edit története

Félúton a siker felé – Edit története
Processed with MOLDIV

Az EatSlimPro Lifestyle csapatával fontosnak tartjuk, hogy mindig megosszuk veled a programunkban részt vevők sikertörténeteit, fogyásuk mérföldköveit. Bár Edit még csak félúton jár a vágyott súly felé, bízunk benne, hogy története téged is motivál majd abban, hogy tegyél a saját egészséged és elégedettséged érdekében!

Az EatSlimpro LifeStyle program előtt

Edit története a megszokott módon kezdődött: 45 éves családanyaként mi sem természetesebb, hogy a gyermekei köré szervezte az életét, ám lassan azon kapta magát, hogy a családjával járó elfoglaltságok után már nem jutott idő magára. Ahogy sokan mások, úgy Edit is „pufinak és molettnek” látta magát a tükörben, és talán egyetérthetünk abban, hogy egy olyan világban, ahol a társasági élet az evés köré van szervezve, igen nehéz megtartani a súlyunkat.

„Nincs baráti találkozó egy jó evés, süti vagy fagyi nélkül. Az üzleti találkozások is sokszor egy ebéddel vagy vacsorával vannak összekötve. Nemet persze, nem illik mondani, hiszen mit gondolnak a többiek?”

Nem volt elégedett a testével, a súlyával, mégis a halogatás csapdájába esett. Bár mindig megígérte magának, hogy „majd hétfőn” elkezdi a diétát, az elhatározást sokáig nem követték tettek. Ahogy felcseperedtek a gyermekei, sikerült önerőből, rengeteg sporttal és lemondással lefogynia. Ám abban a pillanatban, hogy kicsit hátradőlt és lazított az önmegtartóztatásán, már jöttek is vissza a verejtékkel leadott kilók. Megjelent a jól ismert jojó-effektus, és rövid időn belül a kezdősúlyánál is lényegesen többet mutatott a mérleg. Nem csupán arról volt szó, hogy több ruhamérettel kellett nagyobbat vásárolnia magának, de már a mindennapi életében is korlátozta a súlya. Edit itt jutott el arra a pontra, hogy kimondja: elég volt!

Elég volt a halogatásból, a szégyenkezésből, önmaga hitegetéséből, hogy csupán a kisugárzása és a belső értékei a fontosak. Szeretett volna vékonyabb, elégedettebb, büszkébb, és ami a legfontosabb: egészségesebb lenni. Edit egy olyan diétát keresett, amivel nem csupán leadhatja a makacsul ragaszkodó plusz kilókat, de meg is tudja tartani az álomsúlyát – így jutott el hozzánk, az EatSlimPro Lifestyle programjához.

Edit siker
Induláskor és most

A siker felé vezető út – az EatSlimPro segítségével

Mindennapi életünk része a rohanás, így Edit számára is lényeges szempont volt a diéta program kiválasztásánál, hogy az EatSlimPro Lifestyle fehérjetermékeivel készült ételek gyorsan és könnyedén elkészíthetőek. Neki is elege volt már a kalóriaszámolgatásból, az állandó méregetésből, és egy olyan módszert keresett, amit egyszerűen be tud illeszteni a hétköznapjaiba. Bár az előző fogyásában fontos szerepet játszott a sport, most – szintén időhiány miatt – inkább az életmódváltásra és a helyes táplálkozásra szerette volna helyezni a hangsúlyt.

Edit már 3 hónapja tart ki az EatSlimPro Lifestyle program mellett és a számok önmagukért beszélnek: 115,5 kg-ról indult és mindössze negyedév alatt 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Az átalakulása már most csodálatra méltó, de addig nem adja fel, amíg el nem éri a kitűzött célt.

„Amit megígérhetek, hogy minden esetre tovább csinálom. Amíg a 70 kg-ot nem érem el, addig nem nyugszom. És ami számomra szintén nagyon fontos: tartani fogom a súlyom. Nem akarok több jojót, nem akarok több egészségügyi problémát. Teljes életet szeretnék élni, korlátlan mozgásszabadsággal.”

siker az EatSlimPro-val
20 kg-mal könnyebben és boldogabban

Edit története példaértékű minden édesanya és nő számára, akik végre elhatározzák, hogy tesznek a kiegyensúlyozottabb, boldogabb és egészségesebb életért. Hagyd a kifogásokat és a halogatást, hiszen a siker egyedül rajtad áll! Nincs olyan, hogy „túl késő”, mindenkiben ott van a lehetőség, hogy visszanyerje és meg is tartsa az álomalakját.

Edit fogyásának történetét ezentúl hírlevélben követheted, iratkozz fel, hogy le ne maradj!

Ha úgy döntesz, változtatnál, jelentkezz hozzánk! Az EatSlimPro Lifestyle mentorcsapatával azon dolgozunk, hogy neked is megmutassuk az utat az életmódváltáshoz, a sikeres és tartós fogyáshoz.

Vélemény, hozzászólás?