Ínycsiklandozó garnélás-ceruzabab fusilli

Ínycsiklandozó garnélás-ceruzabab fusilli

Az egyik kedvenc őszi tésztás receptünk a garnélás-ceruzababos fusilli. Az alapja természetesen az ínycsiklandozó EatSlimPro fusilli tésztánk, amit a különleges garnéla és az örök-kedvenc ceruzabab tesz teljessé. Kíváncsi vagy a receptre? Mutatjuk!

Hozzávalók:

1 tasak EatSlimPro fusilli tészta

250 g garnéla

300 g ceruzabab

Só, fehérbors

1 gerezd fokhagyma

(visszavezetés után 3-4 evőkanál növényi vagy zsírszegény laktózmentes tejszín)

Így készítsd:

A tésztát enyhén sós vízben 10-12 perc alatt főzd puhára!

A ceruzababot is tedd fel főni enyhén sós vízben!

Közben a garnélát forró tapadásmentes serpenyőben pár csepp olívaolajon futtasd meg! Sózd, borsozd és nyomj hozzá 1 gerezd fokhagymát is!

Mikor a ceruzabab megpuhult, szűrd le és add hozzá a garnélához. (Visszavezetés után adhatsz hozzá főzőtejszínt is.)

Amikor megpuhult a tészta is, szűrd le és azt is add hozzá a garnélás-ceruzababos raguhoz! Pici parmezán sajttal a tetején tálald!

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?