Ínycsiklandozó garnélás-ceruzabab fusilli

Receptek

diétás recept | diétatitok | életmódváltás | fogyás | fogyás fehérje diétával | fogyókúrás recept | motiváció | receptek | sikeresdiéta | sikerkulcsa

Az egyik kedvenc őszi tésztás receptünk a garnélás-ceruzababos fusilli. Az alapja természetesen az ínycsiklandozó EatSlimPro fusilli tésztánk, amit a különleges garnéla és az örök-kedvenc ceruzabab tesz teljessé. Kíváncsi vagy a receptre? Mutatjuk!

Diétás garnélás-ceruzabab fusilli

Hozzávalók:

(visszavezetés után 3-4 evőkanál növényi vagy zsírszegény laktózmentes tejszín)

Így készítsd:

A tésztát enyhén sós vízben 10-12 perc alatt főzd puhára!

A ceruzababot is tedd fel főni enyhén sós vízben!

Közben a garnélát forró tapadásmentes serpenyőben pár csepp olívaolajon futtasd meg! Sózd, borsozd és nyomj hozzá 1 gerezd fokhagymát is!

Mikor a ceruzabab megpuhult, szűrd le és add hozzá a garnélához. (Visszavezetés után adhatsz hozzá főzőtejszínt is.)

Amikor megpuhult a tészta is, szűrd le és azt is add hozzá a garnélás-ceruzababos raguhoz! Pici parmezán sajttal a tetején tálald!

Jó étvágyat!

Kapcsolat

Kérdésed van? Szívesen segítünk!

Szeretnél belevágni az EatSlimPro Lifestyle programunkba, de a jelentkezés előtt még maradt pár kérdésed? Esetleg segítségre van szükséged a számodra legmegfelelőbb program-csomagunk megtalálásában?







    0
      0
      Kosár tartalma
      A kosár üresVissza a termékekhez

      Ez a weboldal sütiket használ.

      Tájékoztatunk, hogy a weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.