ISMERJ MEG MINKET!

Ágics VIKTÓRIA

Alapító, vezető mentor

19 éves korom óta súlyproblémákkal küszködtem, akkor 22 kilót híztam, és azóta szinte folyamatosan jojóban voltam.

A második gyermekemet már 106 kilósan mentem el szülni. Nem vagyok rá büszke! Arra viszont igen, hogy most 68 kiló vagyok és 2,5 éve tartom a súlyomat, mindezt lazán és könnyedén.

Hihetetlennek hangzik, de 45 évesen életem legjobb formájában vagyok!

Jelenleg az EatSlimPro Lifestyle vezető mentoraként másoknak segítek elérni azt a súlyt, amiben újra kicsattanóan érzik magukat a bőrükben.

Francisco EDINA

Mentor

Kétgyerekes anyukaként úgy alakul, hogy terhesség és szoptatás alatt 30-30 kilót híztam.  Fiatalon könnyű volt ugyan visszafogyni, de ahogy abbahagytam a diétát, szépen lassan visszakúszott minden.

Ekkor találkoztam ezzel a nagyszerű programmal. A korábbi diétáimmal ellentétben itt nem éreztem, hogy ingerlékenyebb lennék, mert mindazt megkapta a szervezetem, amire vágyott. Nem volt sóvárgás. A túlsúly nélküli élet visszaállította az egyensúlyt a szervezetemben.

Új emberré váltam. Egy kiegyensúlyozott, magabiztos emberré, aki szeretné ezt a „csodát” minél több emberhez eljuttatni.

Tamás-Horváth BEATRIX

Mentor

Diplomás egészségfejlesztőként fontos szempont nálam, hogy csakis olyan programot ajánljak, ami minőségi, széleskörű termékpalettájával könnyedén beilleszthető dinamikus életünkbe.

Testünk rövid időn belül meghálálja, ha rendszeres, változatos, egészséges táplálkozást folytatunk.

Célom, hogy széleskörű szaktudásommal minél több fogyni vágyó, egészségét szem előtt tartó lelkes fogyókúrázó segítségére lehessek, mert együtt könnyebb!

Egyik kedvenc mondásom: “Az vagy, amit megeszel!”

Bezzeg BRIGITTA

Mentor

41 évesen lettem terhes a harmadik babámmal. Akkor is már volt rajtam bőven az előző két kicsi után, tudtam, innen lefogyni nem lesz sétagalopp.

Szülés után olyan diétát kerestem, amiben nem kell kalóriákat számolgatni, nem kell a konyhában töltenem a fél napot, nem muszáj tornáznom, és valóban hatékony, tartós.

Amikor végre belevágtam az EatSlimPro Lifestyle Programba, már az első hónap eredménye felülmúlta a várakozásaimat. Az eredmények könnyen jöttek és látványosak voltak. Mire a legkisebb gyermekem első születésnapját ültük már a 10-12 évvel ezelőtti csini ruhámban mosolyogtam!
Mindeközben észrevétlenül életmódot váltottam, mivel a program ránevelt a tudatos táplálkozásra.

Már a program közepén eldöntöttem, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni: olyan hölgyeket és urakat mentorálni, akik megakadtak egy úton, melynek végén a segítségemmel újra rátalálhatnak önmagukra, a “régvolt – “, vagy épp a “sosemvolt karcsú”, egészségesebb énjükre.

Borsos ANDREA

Mentor

Személyi edzőként életem szerves része a nők egészséges, sportos élethez való hozzásegítése.
Jómagam is számos diétát és módszert kipróbáltam. Egy komplett programot kerestem, amely nemcsak a leadásban, a súlymegtartásban is segít. Ahol nem kell koplalni, nem egyhangú, amely megmondja, hogy mikor, mit és mennyit egyél.


Azt EatSlimPro Lifestyle életmódprogram nem csak ezeknek az elvárásoknak felelt meg, ennél is többet adott. Minőséget, sokszínűséget, kiszámíthatóságot.

Szeretném, ha minél több nőhöz eljutna a fizikai test egészségének a megtartása, fittségének megőrzése és fejlesztése, melyben az EatSlimPro Lifestyle nagy segítségemre szolgál.

Rákóczi ANITA

Mentor

Az igazság az, hogy 50 éves koromig soha nem kellett fogyókúráznom, de ahogy betöltöttem ezt a bűvös számot és elindult nálam a változókor, a nem kívánatos kilók is jöttek és győztek. Nem tetszett amit láttam, nagyon sok mindent kipróbáltam sikertelenül, de végül rátaláltam az EatSlimPro életmód programra és most újra a régi formámba vagyok, mindez röpke két hónap alatt. Célomnak tűztem ki, hogy segítsek az álomalak elérésében nőknek és férfiaknak egyaránt, mert együtt könnyebb.

Szoboszlai KRISZTINA

Mentor

2 gyermekes anyukaként 40 éves koromig sosem volt gondom a súlyommal. Amikor kiderült, hogy gluténérzékeny vagyok, és ennek megfelelően kezdtem el táplálkozni, akkor a szervezetem elkezdett ragaszkodni mindenhez, amit megettem, így fel is ugrott jónéhány kiló, amitől semmilyen módszerrel nem tudtam megszabadulni.

Szerencsére rátaláltam az EatSlimPro programra, amivel könnyedén, napi 5x-i rendszeres étkezéssel sikerült megszabadulni a felkúszott kilóktól.

Célomul tűztem ki, hogy minél több embernek segítsek abban, hogy 5-10-20-30, esetleg még több plusz kg-tól tudjanak könnyen és tartósan megszabadulni.

Csak a kilókat veszítheted, vágj bele még ma!

Tichy EDIT

Mentor (Ausztria)

Sosem voltam sovány alkat. Mióta az eszemet tudom, harcoltam a súlyommal. Minden diétát kipróbáltam, de nem tartottam be hosszú távon, vagy utána mindig visszatértem a korábbi rossz étkezési szokásaimhoz, így a leadott kilòk (többedmagukkal) visszatèrtek.

2020. január végén döntöttem el, hogy belevágok az EatSlimPro Lifestyle programba. Életem egyik legjobb döntése volt: 12 hónap alatt 50 kg-ot fogytam le a program és a mentorom segítségével!

A saját bőrömön tapasztaltam, milyen érzés nagyon nagy túlsúllyal élni, milyen kihívás egy életmódváltásba belevágni, milyen “csapdák”, akadályok,  nehezítik a fogyáshoz vezető utat, de átéltem a sok pozitív érzést is, amit a köztes célok elérése, az egyre csökkenő ruhamèret, a környezetem folyamatos elismerése, önbecsülésem növekedése adott.

Ezért érzem úgy, hogy az EatSlimPro mentoraként, tapasztalataimmal más fogyni vágyóknak is segíthetek. Remèlem, törtènetem màsoknak is motivàciò arra, hogy kezdjenek bele a programba, induljanak el ők is a fogyàs ès az egèszsèges èlet ùtjàn. 

Kiss ÁGNES

Mentor (Németország)

Egészségfejlesztő szakemberként a legfontosabb dolog számomra a magam és a családom testi, lelki, szellemi jólléte.
Amióta az EatSlimPro programot megismertem, egyértelmű számomra, hogy ezeket a termékeket fogom a konyhámban használni, illetve ajánlani mindenkinek, aki szeretne fitt, egészséges és természetesen karcsú maradni.

Szeretném továbbá a testsúlyproblémákkal küzdőket a fogyásban való úton személyesen végig kísérni és támogatni őket az életmódváltásban.

Egyet már most elárulok, semmilyen finomságról nem kell lemondanod, csak kicsit átalakítjuk, ami a tányérodra kerül.