„Csini vagy anyukám” – Nagy Bea meséli el a sikertörténetét

„Csini vagy anyukám” – Nagy Bea meséli el a sikertörténetét

Bea a tökéletes példa arra, hogy miért is éri meg végül tényleg a sarkunkra állni és azt mondani: “most jött el az én időm!”. Az elmúlt 9 hónapban egy fantasztikus átalakulással ajándékozta meg magát.

Nem vagy egyedül…

Néha hajlamosak vagy azt gondolni, hogy csak te tudod folyamatosan halogatni az életmódváltással, diétával és egészséges életmóddal kapcsolatos kérdéseket, ugye? Mindig átrakni a kezdés időnapját “talán majd holnapra” és nap mint nap találni valamit, ami “most fontosabb”.

Na, ha valaki, akkor én voltam az, aki csak húztam-halogattam az életmódváltást és a vele együtt járó fogyást. Vikit ezer éve ismerem, tudtam az ő saját fogyásához vezető útjáról, személyes sikeréről és ez rám is nagyon inspirálóan hatott. Nálam is eljött az a pont amikor azt mondtam elég a kilóimból, nincs kifogás, jól akarok kinézni, egészséges és csini szeretnék lenni!

Viki és az ő EatSlimPro Lifestyle programja segítségével 9 hónap alatt 35 kg-ot fogytam le, ami nagyon látványos, és egyszerűen frenetikusan érzem magam a bőrömben!! Nagyon jó érzés egészségesnek lenni és csinosnak látni magam.

Mint minden fogyókúra, ez is lemondással is jár. Mégis azt kell mondjam, hogy nem is akkora lemondás, max a program eleje, az első 5 nap, amikor méregteleníteni kell.

Én világ életemben nassolós voltam. Mindig kellett a kis csoki, süti, chips, és még erről sem kellett lemondanom itt, mert vannak az EatSlimPro termékek között chipsek, pudingok, smootiek, palacsinták, sütik, nápolyik szóval minden, mi szem-szájnak ingere.

És ami a legfontosabb, hogy hiteles és támogató mentorom volt Viki személyében, aki a program teljes ideje alatt ott volt velem, támogatott, buzdított, őszintén elmondta a véleményét, tanácsot adott. Viki számára ezek az értékek fontosak, és elengedhetetlenek, ezeket „neveli” mentortársaiba is és bátran merem állítani, hogy jó kis csapatot épített fel.

Csak ajánlani tudom Vikit és az ő EatSlimPro Lifestyle programját mindenkinek, aki „új” életet szeretne kezdeni, és kívánom, hogy a program befejezése után azt mondják majd a tükörképüknek, amit én is: „csini vagy anyukám”Csak hálás tudok lenni Neked Viki, és KÖSZÖNÖM!

Tedd meg te is az első lépést!

Reméljük, hogy Bea története és sikere téged is arra ösztönöz, hogy megtedd az első lépést a változás útján.

Ha úgy érzed, szeretnél belevágni ebbe az izgalmas utazásba és megszabadulni a régóta kísértő súlyfeleslegtől, akkor jelentkezz az EatSlimPro Lifestyle programba még ma! A többiben mentor társaimmal segítünk neked!

Vélemény, hozzászólás?