Akik az EatSlimPro Lifestyle programnak köszönhetően
már mosolyogva néznek tükörbe:

GABRIELLA

3 hónap -20 kiló

Túlsúllyal élni nem a legvidámabb dolog. Soha nem tudtam és nem is akartam elfogadni ezt a helyzetet és megbarátkozni a tükörből visszanéző énemmel.

Ezer és egy diétát próbáltam, de tartós eredményre még a kitartásom ellenére sem vezetett egyik sem. Egyre nehezebben kezeltem a sok eredménytelen próbálkozást, egyre zárkózottabban éltem. Régi, elnyűtt ruhákban jártam, nem szerettem újakat vásárolni. Megrémítettek a ruhaméretek

Hosszú évekig nem voltam hajlandó fürdőruhát felvenni.

Lemaradtam egy sor kiváló lehetőségről, barátokkal eltöltendő közös programokról. Mivel a túlsúlyom és ez által az önbizalomhiányom kézen fogva jártak, így a konditermek és edzések világa sem vonzott egy cseppet sem. Arról már nem is beszélve, hogy még a hétköznapi mozgásformák is kimerítőek voltak számomra, mint a lépcsőzés, pár méternyi séta, cipőhúzás és még sorolhatná…

Egyre csak kerestem a számomra megfelelő diétát, de mindig és mindig kevesebb bizalmat fűztem hozzá. Már majdnem feladtam…

Aztán egy nap egy közösségi oldalon megláttam egy ismerősön fotóját, aki megdöbbentő átalakuláson ment keresztül. Csak néztem, néztem… és szinte nem hittem a szememnek.

Azonnal kapcsolatba léptem vele…

Úgy éreztem talán ez az utolsó szalmaszál, amiben még meg kell kapaszkodnom. Innentől kezdve már csak jó döntéseket hoztam azzal, hogy egy pillanatig sem halogattam a dolgot, kértem elérhetőséget és felvettem a kapcsolatot mentorommal. Amint beszélgetni kezdtünk, rögtön tudtam, hogy ez lesz az én utam, hogy megszabadulhassak régi énemtől.

Döntöttem és belevágtam. Az elhatározás meghozta a nagy átváltozást számomra is…

Mindössze 3 hónap alatt közel 20 kilóval és 4 ruhamérettel könnyebben élek.

Néhány kiló még hátra van, de vígan és könnyedén tudok megválni tőle és tudom, hogy soha többé nem kell magamon cipelnem fizikailag és lelkileg a régi súlyom terhét.

Ez a program az életem részévé vált, hiszen nem diétázom! Egyszerűen csak életmódot váltottam, és ez az, ami garantálja a hosszú távú sikert.

Ma már „barátaim” körében üdvözölhetem a tükröt és a fürdőruhákat is.

Viki, hálásan köszönöm a támogatást, biztatást és az összes pozitív megerősítést, amit kaptam a program során.

EDIT

9,5 hónap -45 kiló

Több diétát kipróbáltam már, de sajnos, nem voltam elég kitartó. Az EatSlimPro-val 2020. januárjában ismerkedtem meg Viki által. Amint belevágtam, azonnal elindult a súlycsökkenés, ami a mai napig tart. Közel 8 hónapja kezdtem bele a programba és -39 kg fogyásnál tartok. Életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam a programba, csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy nagyon könnyen betartható, éhezés nélküli diéta, ami könnyen beilleszthető a hétköznapokba. A program kapcsán jöttem rá arra is, hogy milyen fontos szerepet játszik és milyen nagy segítséget nyújthat egy jó mentor, aki tanácsokkal, praktikus ötletekkel, dicsérő és motiváló szavakkal kíséri a néha azért nem könnyű életmódváltás útját. Viki ilyen mentor, nagyon sokat köszönhetek neki. Nélküle nem biztos, hogy meg lett volna a kitartásom, és le tudtam volna küzdeni a kételyeimet. Viki, köszönöm neked és az EatSlimPro programnak, hogy alapjaiban megváltozott az életem, óriásit nőtt az önbizalmam és kiszínesedett a világom!”

SÁNDOR

4 hónap -29 kiló

2019. októberében döntöttem úgy, hogy életmódot kell váltanom, mert már nagyon nehézkes volt a mindennapi élet a magas testsúlyom miatt. Korábban nagyon aktív életet éltem, sokat sportoltam, de a rendszertelen életmód, a sok munka és összevissza étkezések hatására sikerült 116 kg-ot elérnem és már a cipő felvétele is komoly kihívást jelentett.
A programban az tetszett, hogy az egyszerű szabályokat könnyű volt a mindennapi életben bevezetni és követni.
A programról nagyon részletes leírás van, ami alapján önállóan is simán elboldogul az ember, de kérdés esetén szinte mindig azonnal válaszol, irányt mutat Viki akár telefonon akár messengeren is.
A termékeket mindenhova tudom magammal vinni, elkészítésük egyszerű.
Az elején nagyon gyors látványos a súlyvesztés, ami újabb és újabb lendületet adott a szabályok szigorú betartására. Természetesen idővel lassul a fogyás üteme és vannak platók, de ha az ember betartja a programot, akkor nem áll meg a folyamat.
Február közepére sikerült 87 kg-ra fogynom, így összességében 29 kg-tól szabadultam meg. Sok ismerősöm alig ismert fel és újra jól esik a sportolás.
Futottam már idén félmaratont és most készülök a maratonra. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre rengeteget javított az életminőségemen és az önbizalmamon.

BEA

9 hónap -35 kiló

Na ha valaki, akkor én voltam az, aki csak húztam-halogattam az életmód váltást és a vele együttjáró fogyást. Vikit ezer éve ismerem, tudtam az ő saját fogyásához vezető útjáról, személyes sikeréről és ez rám is nagyon inspirálóan hatott. Nálam is eljött az a pont amikor azt mondtam elég a kilóimból, nincs kifogás, jól akarok kinézni, egészséges és csini szeretnék lenni!

Viki és az ő EatSlimPro Lifestyle programja segítségével 9 hónap alatt 35 kg -ot fogytam le, ami nagyon látványos, és egyszerűen frenetikusan érzem magam a bőrömben!! Nagyon jó érzés egészségesnek lenni és csinosnak látni magam.

Mint minden fogyókúra, ez is lemondással is jár. Mégis azt kell mondjam, hogy nem is akkora lemondás, max a program eleje, az első 5 nap, amikor méregteleníteni kell.

Én világ életemben nassolós voltam. Mindig kellett a kis csoki, süti, chips, és még erről sem kellett lemondanom itt, mert vannak az EatSlimPro termékek között chipsek, pudingok, smootiek, palacsinták, sütik, nápolyik szóval minden, mi szem-szájnak ingere 😊

És ami a legfontosabb, hogy hiteles és támogató mentorom volt Viki személyében, aki a program teljes ideje alatt ott volt velem, támogatott, buzdított, őszintén elmondta a véleményét, tanácsot adott. Viki számára ezek az értékek fontosak, és elengedhetetlenek, ezeket „neveli” mentortársaiba is és bátram merem állítani, hogy jó kis csapatot épített fel.

Csak ajánlani tudom Vikit és az ő EatSlimPro Lifestyle programját mindenkinek, aki „új” életet szeretne kezdeni, és kívánom, hogy a program befejezése után azt mondják majd a tükörképüknek, amit én is: „csini vagy anyukám”

Csak hálás tudok lenni Neked Viki, és KÖSZÖNÖM!

LAJOS

-25 kiló

Bő húsz éve egy térdsérülés miatt felcsúszott jó 20 kiló. A hirtelen jött nulla mozgás, és a sokat evés hamar megtette hatását… Egy idő után szinte megszoktam a fölösleget, és mivel tovább nem nőtt, különösebb motivációm nem volt, hogy megszabaduljak tőle. Aztán egy baráti összejövetel alkalmával találkoztam Ágics Vikivel, aki pontosan ugyanolyan jó formában volt, mint amikor a főiskolán megismertem. 
Elmondta, hogy mi az Ő titka és azt gondoltam, nekem is menni fog. Megrendeltem az első adagot, és figyeltem.

106,6 kg-ról indultam akkor, és az első fél év alatt ebből lement 20 kg.
Egy év telt el azóta, most 81 kiló a súlyom.

Hihetetlen érzés a mai napig! Mindezt úgy, hogy a legfontosabb szabályt még nem is említettem: nem, hogy nem kell éhezni, hanem egyenesen nem szabad éhezni.

REBEKA

3,5 hónap -20 kiló

Aki azt mondja, hogy létezik szenvedés nélküli diéta az hazudik. Vikivel mikor először leültem átvenni a programot, kertelés nélkül, kerek perec közölte velem, hogy nem lesz könnyű, de ha odateszem magam sikerülni fog… és így is lett. Az első három hét pokolian nehéz volt utána viszont annyira megszokottá és rutinszerűvé vált a diéta, hogy el se tudtam képzelni a napjaimat nélküle. A mérleg nyelve pedig minden alkalommal új lendületet adott, jelenleg -20 kg-nál tartok, de az utolsó kilók még hátra vannak. Csak ajánlani tudom az EatSlimPro programot, sok mindennel próbálkoztam, de ennyire követhető és személyre szabott diétával még nem találkoztam.

ZSUZSA

4 hónap -22 kiló

Viki, örülök, hogy a sok sikertelen alakformáló próbálkozásom után megismerkedtem Veled és az Eatslimpro Lifestyle programjával! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mivel 4 hónap alatt közel 22 felesleges kilótól szabadultam meg! Másfél év után is tartom a súlyom és remekül érzem magam! Nagyon sokat segítettél, a nehezebb napokban is fogtad a kezem! Bármikor bizalommal fordulhattam Hozzád!!!! Nagyon hálás vagyok és mégegyszer köszönöm Neked!

BRIGITTA

4 hónap -20 kiló

Egyszer vala egy leány,
Alakján nem volt “hiány”.
Tenni akart ellene,
S lett is rá ellenszere. Hát
Lelkesen nekiállt,
Imádta, amit csinált!
Mentora volt mentsvára, ki
Pontosan instruálta.
Régen vala “Az” a lány, már
Orvosolta hibáját:
Alakja, bőre ragyog!
Járnak is csodájára nagyon!
Óhaja valóra vált:
Dundiból csinossá vált.
Örömét megosztotta a Mentora
Népes közösségi oldala.
Támogatták nyakra-főre,
Életét vitték egyre, egyre előre,
S ezt ő szívből ezerszer megköszönte!!!

EDINA

8 hónap -39 kiló

Naponta szembesülök a tükörbe nézve, hogy IGEN, megcsináltam, nagyon jól érzem magma a bőrömben. Ez a diéta teljesen megváltoztatta az életemet. Valóban átnevelt. Megváltozott az étkezésem, ami a korábban kipróbált diéták után nem igazán sikerült, így a leadott kilók mindig lassacskán visszakúsztak. Ez a program megtanított arra, hogy egészségesen is lehet finom ételeket enni úgy, hogy fittnek, jóllakottnak, egészségesnek érzem magam, és mindezt úgy, hogy nincs hiányérzetem, nem áhítozom másra. Ez egy fantasztikus érzés. Köszönöm Viki a sok segítséget, a bátorító szavakat!

EatSlimPro Lifestyle program előtt után

IBOLYA

3.5 hónap -18 kiló

Alkatomból adódóan soha nem voltam vékony, gyerekkorom óta volt pocakom annak ellenére, hogy sokat sportoltam. Tinédzser korom óta próbálkozom hosszabb rövidebb kihagyásokkal fogyokúrával, a jojó effektus minden hátrányával. Már a program előtt is sok zöldséget ettem és törekedtem az egészséges életmódra, de voltak stresszesebb életszakaszok, amikor erre nem volt energiám odafigyelni.
Édesanyám kezdte el először az EatSlimPro Lifestyle a programot és az ő első heti eredményei annyira meggyőzőek voltak, hogy úgy éreztem, ezt nem hagyhatom ki. Ezen kívül próbálkoztam már ketogén diétával, így bíztam benne, hogy ez a módszer nálam is működni fog. Rengeteg étrendet, diétát követtem már, egyik sem volt a fogyás szempontjából ennyire hatékony. Erős motivációt jelentett, hogy már mérlegre állni sem mertem, olyan rekordokat értem el a program elkezdése előtt.
A program a napi étkezésemet jól strukturálttá tette. Nem kellett azon törnöm a fejemet, hogy milyen diétás étrendet állítsak össze. A személyes konzultációk sokat segítettek egyrészt abban, hogy a mérések eredményein láttam, hogy valóban zsírból történik a súlyvesztés, illetve a kérdéseimet meg tudtuk beszélni.
A program nagyon könnyen betartható, mert kevés és egyszerű szabályok vannak. Nem kell sok időt fordítani a főzésre. Imádtam, hogy naponta három édességet ehettem és mindezek mellett gyorsan jöttek az eredmények. Könnyen beilleszthető mindennapokba a munka és gyerek mellett a főzés, bevásárlás.
A legnehezebb számomra az volt, hogy a kávét csak feketén lehet inni. Sok-sok ízt kipróbáltam, mire kitapasztaltam, melyik ízlik legjobban. Azt mondják, csak megszokás kérdése, ma már el sem tudom képzelni édesen a kávét. 🙂

18 kilót fogytam 3,5 hónap alatt!

A felületi zsírom 42,5%-ról 31%-ra csökkent, míg az izom % -om 4%-ot nőtt, tehát nagyon sokat javult a testösszetételem. 

Az izomszázalékom alapján már a nagyon izmos kategóriába esek, így új célt tűztem ki ennek hatására, az erőségeimre építve járok személyi edzőhöz és hétről hétre örömmel látom, ahogy az izmok formálódnak, melyek eddig zsírréteg miatt nem is látszódtak.
Nagyon jól érzem magam a bőrömben, a környezetemtől rengeteg pozitív visszajelzést kapok! Végre örömmel megyek el ruhát vásárolni, amire nagy szükségem is van, mert 4 ruhaméretet csökkentem és most aztán valóban nincs szinte semmim, amit felvegyek.

GÁBOR

2 hónap -9,6 kiló

Ágics Viki alapító mentorral baráti a kapcsolatom. Volt szerencsém látni, hogy az általa elképzelt vízió hogyan válik valósággá és hogy mennyire hiteles abban, amit képvisel. Makacs férfiként először a sportolás felé fordultam, azt gondoltam, ez elegendő lesz ahhoz, hogy 8-10 kg-tól viszonylag gyorsan megszabaduljak – hát nem így történt. Közben fél szemmel követtem az EatSlimPro-t kipróbáló emberek eredményét és végül rászántam magam én is – kiderült, ezt a programot nekem találták ki . Az életemben ugyanis mindent mérek és excel táblázatban vezetek, amibe pont bele tudtam illeszteni az EatSlimPro-t. Az étrendemet egy táblázatba véstem fel, ami aztán a hűtő falára kifüggesztve segítette tartani a fókuszt. A Vikivel közös találkozások alkalmával pedig izgatottan vártam a mérést, hogy hol állok és persze az ösztönzést/bátorítást, amit ilyekor Vikitől kaptam. Eredmény? 2 hónap alatt -9,6 kg, amelynek köszönhetően jobban megy a futás, amit szintén mérek – így nemrég lefutottam életem első félmaratonját, és ez még csak a kezdet. A program számomra bizonyított, hogy ha lesz az életemben kevésbé fegyelmezett időszak, akkor ehhez mindig fogok tudni fordulni. A kilók lementek, de mégis több lettem: egészségtudatos életmóddal gyarapodtam, amely alapja annak, hogy a májusban megszületett kisfiammal és a családommal minél több életteli percet töltsek.

ANGÉLA

3 hónap -18 kiló

2019. november közepén kezdtem bele a diétába és 3 hónap alatt 18 kilót fogytam, amit azóta is tartok. Korábban semmilyen más módszerrel nem tudtam ezt elérni, és nagyon sokat jelentett nekem Viki folyamatos támogatása, mindig pozitívan és segítőkészen állt mellettem. Én szívből ajánlom ezt a programot minden formálódni vágyónak.

ANITA

3 hónap -20 kiló

86,7 kilóval kezdtem a programot, tehát szinte kerek 20 kg túlsúly volt rajtam, amit gyakorlatilag 2,5-3 év alatt szedtem magamra, ahogy bekerültem egy egyetemre. Ez alatt az idő alatt jópár diétát kipróbáltam, igyekeztem egészségesebben étkezni, többet mozogni, de aztán mindig nyert a szénhidrát, édességek, fehér lisztes ételek, sajnos a stressz levezetésként fogtam fel az evést, így mindig “jojó effektus” lett az eredménye.

Rettentően rosszul éreztem magam a bőrömben, kezdett a túlsúly már az életem minden területére kihatni, amikor először hallottam az EatSlimPro Lifestyle életmód programról.
Az egyik családtagom akkor már 1 hónapja csinálta a diétát Viki mentorálása alatt és nagyon szépen formálódott. Csatlakoztam én is a csoporthoz és bevallom nagyon inspiráló hatással volt rám a többiek által elért sikerek. 🙂

20 kilót fogytam 3 hónap alatt.

Az EatSlimPro Lifestyle program visszaadta az igazi Énemet, újra tudok sportolni, sokkal könnyedebben mozgok. Korábban a lépcsőzés is nehézkes volt számomra. Nem vagyok fáradékony többé, egészségesebbnek, energikusabbnak érezem magam és ez óriási boldogság.

A program felépítése (ezalatt a fázisokra gondolok) szerintem tökéletes.
Szerettem az első 5 nap Detoxot is, még ha méregtelenítési tünetekkel is jár együtt (fejfájás, fáradékonyság), mert napról-napra könnyebbnek éreztem magam.

Hétről- hétre láttam a változást a testemen, sikerélményként éltem meg, és folyamatos pozitív visszajelzéseket kaptam a környezetemtől, ami felettébb motivált a folytatáshoz.

Sosem voltam éhes és a rendszeres (napi ötszöri) étkezéstől teljesen kiegyensúlyozottá váltam.

Amikor egy kis hullámvölgybe kerültem, akkor mindig a régi képeimet nézegettem, amiken még vékony voltam és tetszettem magamnak és ez, valamint a párom és a családom támogatása segített átlendülni az apróbb nehézségeken.

A fegyelem, kitartás, önkontroll kifizetődött!

Az eredmény: egy fenntartható egészségesebb életmód, energikusság és magabiztosság.
Újra pozitív kisugárzású, BOLDOG Nőnek érzem magam és ezt az EatSlimPro Lifestyle programnak köszönhetem!

TAMÁS

6 hónap -44 kiló

EDIT

4 hónap -21 kiló

Edit világ életében vékony testalkatú volt, a változókor azonban rajta is nyomott hagyott. 20 kiló szaladt fel rá egy pár éve alatt, és egészen 95 kilóig kúszott fel a mérleg nyelve, amikor megkeresett, hogy segítsek neki újra jól érezni magát a bőrében.

Kisebb megszakításokkal (utazások) összesen 21 kilót fogyott, és most 65 évesen újra BOMBA formában van!

Te is vedd végre a kezedbe azirányítást
az egészséged és a tested felett!

Foglalj időpontot EatSlimPro mentorainkhoz egy 20 perces INGYENES telefonos
konzultációra és tudj meg mindent a programjainkról

Csatlakozz azon elégedett emberek közösségéhez, akik tudatosan, önmagukra odafigyelve, egy minőségi élet mellett döntöttek az EatSlimPro Lifestyle program segítségével!